Winkel: 023 844 0461  bestellen@notenzaakdecronje.nl

Contact en bestellen

Plaats hier je speciale bestellingen. Wij zorgen ervoor dat het pakket met noten en lekkernijen op tijd in de winkel voor je klaarligt om af te halen of wij brengen het naar je toe.

Plaats een bestelling

Vertel ons wat je precies te vieren hebt. Hoeveel mensen komen er? Wat vind je lekker? En uiteraard hoe we contact met je kunnen opnemen.

* verplicht

14 + 6 =

Informatie voor zakelijke bestellingen

Uiteraard kunt u ook als bedrijf bij ons terecht. Wij zorgen voor een btw-factuur en kunnen afspraken op maat maken bij herhaal bestellingen.

Voor bedrijfs­feesten en werkborrels

Iets te vieren of gewoon een welverdiende vrijdagmiddagborrel? Hebben jullie verse noten verdiend? Ik dacht het wel! Laat ons de borrel aankleden met lekkere hapjes. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat. Wij bezorgen uw borrelbox op tijd!

Neem contact op met: 023 844 0461 of mail naar:

Veel gestelde vragen over bestellingen

Voor wanneer moet ik mijn bestelling doorgeven?

Hoe eerder hoe beter. Maar met Hoody kunnen we ook spoed­bestellingen verzorgen. Dan duurt het maximaal een uurtje voordat u het in huis heeft. (let op dit geldt alleen voor de gemeente Haarlem).

Bezorgen jullie ook zakelijk?

Uiteraard! Wij ontzorgen onze zakelijke klanten in het gehele process. Tevens hebben we met veel zakelijke klanten een langdurige relatie. Zo brengen we elke week verse koffie of verse noten voor in de yoghurt bij de lunch.

Tot hoe laat kan een bestelling worden opgehaald?

Bestellingen zijn op te halen tijdens onze openingstijden. Deze vindt u onderaan deze pagina.

Verzorgen jullie ook evenementen?

Uiteraard! Neem wel tijdig contact op bij grotere bestellingen. Wij denken graag met u mee over het aanbod en de hoeveelheid zodat u vrolijke gezichten heeft op uw evenement maar ook bij de boekhouding.

Meer vragen? Bel met Fred op 023 844 0461

Noten en Lekkernijen de Cronjé

We vinden het leuk als je ons wilt volgen: